diumenge, 29 de maig del 2016

Sabadell, Barcelona, 29 de maig de 2016

Arriba el diumenge, i un cop més ens trobem les Liantes de la Troka a El Llit Bar Sabadell, disposades a passar una bona estona.  Avui ens hem reunit laRosie, la Mari Carme, l’Anna, la Pili, la Carmen, la Marisol, la Caterina, la Sílvia i la Carina. Una bona colla!
La Caterina ha arribat especialmente contenta. Acaba de ser besàvia! I ens ha ensenyat alguns detalls que ha fet,  de ganxet amb la tècnica ‘amigurumi’,  per guarnir l’habitació del nadó. Mireu quin globus amb osset i quins xumets més bonics!
A més a més,  la Caterina també ens ha sorprès amb un peu de rei per mesurar les agulles. Les Liantes sempre hem utilitzat unes peces planes foradades amb totes les mesures, però ara sabem que també ho podem fer amb aquest estri.
La Rosie ens ha ensenyat un pot que li han regalat, folrat de corda, amb ganxet.  L’hem trobat especialment bonic. Bé, que volem ja les instruccions/patró per fer-lo… 
El matí ens ha passat volant. I és que el temps passa ràpid quan estàs bé, conversant d’això…. d’allò…. que si una lianta vol una bicicleta amb motor, que si ‘vau veure el Ja t’ho faràs d’ahir?’, que si la bossa estampada amb pètals de flors era especialment bonica, que si fem servir sal o bé amoníac per fixar els tints a les estampacions, que si els exàmens de final de curs que ja s’apropa, que si….. en fi, un no parar….  Això sí, sense deixar de ‘treballar’.
La Mari Carme continua brodant un teixit estampat amb uns colors molt vius; la Rosie va fent quadres amb diferents mostres per acabar de completar la seva manta; l’Anna continua amb el seu jersei amb un color corall preciós; la Carmen està fent una bossa amb un sol granny, i ja tenim ganes de veure’l acabat.
La Pili fa també una bossa combinant fil teixit amb el ganxet i roba texana. L’ha vist al Pinterest (una gran font d’inspiració, us ho ben asseguro). La part de punt és teixida amb fil Natura XL de HILATURAS LM, OVILLOS. La Sílvia fa un jersei, però aquest combinant dues agulles i ganxet. Aquest matí ha estat fent la mostra de dos agulles amb circulars. Segur que ho aconseguirà.
La Marisol fa una funda per a unes ulleres amb un material molt semblant a la ràfia. Una mica més i no pot portar aquesta labor a la quedada; la seva gata es volia quedar el cabdell aquest matí. La Caterina ha començat a fer un xal d’estiu. Podeu veure per la imatge que el fil és molt molt prim. Quina paciència haurà de tenir per acabar-lo! La Carina ja està arribant al final del seu jersei. Potser ja el portarà posat el proper diumenge...
La Neus no ha pogut venir, però podeu veure que ha aprofitat una estona d’espera a l’aeroport per teixir el xal.

Us recordem que s’apropa  el Dia Mundial de Teixir en Públic, que aquest any serà el dia 18 de juny. Estigueu atents al blog i al nostre facebook!
Mentrestant, bona setmana a tothom!

2 comentaris:

  1. Quina crònica mes xula!!! Us he trobat a faltar, això de llegir el post es fantàstic, gràcies per fer-ho proper quan no podem venir noies!!! Quantes coses boniques que expliqueu i feu!!
    Bona setmana, perque la propera no falto!! Petonassos!!!!

    ResponElimina
  2. Tota la rao Neus!!!, jo com aquesta si que he pogut asistir-hi me la llegeixo amb un altre caliu, pero si es veritat que llegirla quan no pots anar fa il.lusio.
    Ens ho vam pasar molt be. Ptns per tots

    ResponElimina