diumenge, 15 de maig del 2016

Sabadell, Barcelona, 15 de maig de 2016

Un diumenge més hem tingut una trobada de liantes a EL LLIT BAR de Sabadell. Aquest cop a la terrassa interior. S’hi estava d’allò més bé. Tot i la fira de Medievàlia i la Festa Major de la Creu Alta, hem pogut tenir una estona per reunir-nos i teixir juntes.
Avui ens ha vingut a conèixer la Sílvia, de Castellar del Vallès. Hem pogut comprovar que és una gran seguidora del Facebook de les Liantes. Ens ha fet molta il·lusió saber que ha fet algunes de les manualitats que hem compartit en aquesta pàgina. Esperem tornar-te a veure ben aviat.

Avui érem la Marisol, l’Anna, la Isabel, la Pepita, la Sílvia, la Caterina i la Carina.
Mentre teixíem hem pogut veure les fotos del casament de la filla de la Isabel. I sí, la núvia anava preciosa, com no podia ser d’altra manera. També hem estat conversant sobre diversos temes: com ens afecta el sol, i com ens hem de protegir; la medicina alternativa, les energies (bones i dolentes); què posar-nos en una cerimònia per estar més afavorides (si cap). D’aquest tema, la Sílvia ens ha recomanat una web de suggeriments que és molt interessant: https://www.youtube.com/user/ModaamiModo 


Aquí us deixem les fotos de les labors que estan en marxa: la brusa de la Caterina, el jersei de l’Anna, un jersei de bebè que acaba de començar la Marisol, el xal de la Isabel, el kaftan de la Paquita, el collaret fet a ganxet amb fil de brodar i boletes de la Sílvia, i el jersei de la Carina. Ah, i la Caterina ens ha ensenyat un avió que ha fet amb la tècnica amigurumi. Una monada, oi? 

 Les liantes viatgeres també han aprofitat alguna estona per avançar les seves labors: aquí teniu a la Sònia, la Sílvia i la manteta de la Rosie, que acaba de tornar d’Irlanda!
I la Neus, acompanyada de la Dolça, ja ha fet les darreres passades del xal Cumberland Avenue.
Esperem que passeu tots una bona setmana plena de llanes i bons projectes!!


4 comentaris:

  1. Aunque no haya podido ir, me alegro muchísimo de que Silvia haya probado y como leo en el comentario anterior, lo haya disfrutado. Y también me alegro mucho de ver a Caterina recuperándose y muy animada en la quedada. Chicas nos vemos pronto.
    Un beso a todas.

    ResponElimina
  2. Realment ens ho varem passa molt be i com molt be expliqueu-ho varem està molt contentes de veure a la Catarina de nou. Felicitats a les redactores de la crònica. M'ha agradat molt.

    ResponElimina