diumenge, 22 de maig del 2016

Sabadell, Barcelona. 22 de maig de 2016Avui ens hem trobat de nou a la terrassa del bar "el Llit" de Sabadell. Feia un dia preciós i ens hem instal.lat sota la umbrela. Com que era molt d'hora teniem tota la terrassa per a nosaltres.
Hoy nos hemos vuelto a encontrar en la terraza del bar "El Llit" de Sabadell. Hacía un dia precioso y nos hemos instalado bajo un parasol. Como era muy temprano hemos tenido toda la terraza para nosotras. 

La Rosie ha estat la primera d'arribar i de seguida han arribat la Carina i la Marisol. Mentre les hi portaven l'esmorçar han anat arribant la Paquita i l'Isabel. Les que venen de Terrassa: la Sílvia, la Neus i la Sònia, a qui avui acompanyava la seva filla Clara ( la lianta més jove). També han vingut l'Anna i l'Eli, molt carregada amb una jardinera que ha pintat per a la Neus.
Rosie ha sido la primera en llegar. Enseguida han llegado Carina y Marisol. Mientras les taian el desayuno han ido llegando Paquita e Isabel. Las que vienen de Terrassa: Sílvia, Neus y Sònia, a quien hoy acompañaba su hija Clara ( nuestra lianta más joven). También han venido Anna y Eli, olt cargadísima con una jardinera que ha pintado para Neus.


Mireu quina meravella, cada cara té un dibuix diferent. I la cara d'il.lusió de la Neus no te preu!
 Fijaos que maravilla, cada cara tiene un dibujo distinto. ¡Y la cara de ilusión que pone Neus no tiene precio!
Com sempre hem anat treient les nostres feines. La Rosie ha portat tres revistes del seu últim viatge a Anglaterra. Segur que agafarem moltes idees. Una d'elles portava un seguit de pàgines amb il.lustracions i explicacions de com fer alguns mimvats, sempre tant útils.!
Como siempre hemos ido sacando nuestras tareas. Rosie ha traido tres revistas de su último viage a Inglaterra. Seguro que nos daran  muchas ideas. Una de elles traía unas pàgines con ilustraciones y explicaciones sobre como  hacer algunas disminuciones, ¡siempre tan útiles.!


Aquí podeu veure algunes de les nostres feines: la Sílvia està fent un ponxo de color vemell que combina punt jersey amb uns calats a l'extrem i acaba en una "ziga-zaga" que afavoreix molt, un cop posat. La Rosie continua fent quadrats per a la seva manta, ja en té un munt, i seguirà fent-ne mentre li quedi fil One Pound que va comprar expressament per a fer-la.  La Sònia està cosint unes peces de "pachwork" cosides a mà molt petites. Una feinada! i la Neus està a punt d'acabar el seu xal. N'ha fet dos amb el mateix patró, canviant lleugerament el dibuix. Tant el que ja va acabar com el que està acabant ara li queden preciosos. Seràn perfectes per a les tardes fresquetes quan vagi de vacances, i farà molt de goig.
Aquí podéis ver algunos de nuestros tarbajos: Sílvia está haciendo  un poncho de color rojo que combina punto de  jersey con unos calados en  un extremo y acaba en un "zig-zaga" que favorece mucho, una vez puesto. Rosie continúa haciendo cuadrados para la manta que està haciendo, ya tiene un montón, y seguirá haciendo más mientras le quede hilo  One Pound que compró especialmente  para hacerla. Sònia está cosiendo unes piezas de "pachwork" cosidas a mano muy pequeñas. ¡Un gran tarbajo! y Neus está a punto de acabar su chal. Ha hecho dos con el mismo patrón, cambiando ligeramente el dibujo. Tanto el que ya acabó como el que está acabando ahora le quedan preciosos. Serán perfectos para les tardes fresquitas cuando vaya de vacaciones, y estará muy guapa.

La Pili està posant "floca" a l'interior del nino de ganxet que està fent, un "Mic" preciós. Segur que li farà molta il.lusió al nen que el rebrà! L'Anna està acabant el "Paquixal". Un xal molt bonic a ratlles assimètriques que ja hem acabat algunes de nosaltres. L'Isabel continua el xal de petxines per a la seva filla, ja li falta poc...
Pili está poniendo relleno al interior del muñeco de ganchillo que está haciendo, un "Mic" precioso. ¡Seguro que le hará muchísima ilusión al niño que lo recibirá! Anna está acabando el "Paquichal". Un chal muy bonito a rallas asimétricas que ja hemos acabado algunas de nosotras. Isabel continua el chal de conchitas para su hija, ya le falta poco... La Clara i l'Eli repassant unes feines d'escola que la primera està acabant, ja queda poc del curs i hi ha molta feina. Avui, la Paquita ha portat aquest preciós xal de color rosat. Ja quasi el te acabat, té un color ben bonic i molta caiguda. I la Carina continua amb el seu jersey en tons blaus. Aviat el podrà estrenar.
Clara y Eli repasando unas tareas escolares que la primera está acabando, ya queda poco para acabar el curso y hay mucho tarbajo. Hoy, Paquita ha traido este precioso chal de color rosado. Ya casi lo tiene acabado, tiene un color bien bonito y  mucha caída. Carina continua con  su jersey en tonos azules. Pronto lo podrá estrenar.
Aquí podeu veure millor el peu del Mic que està fent la Pili. Li està quedant molt graciós. i la Mari ens ha enviat aquesta foto del mandala que està brodant. Avui no estava físicamaent amb nosaltres, però si virtualment, fent la Kedada des del camping.
Aquí podéis ver mejor el pie del Mic que está haciendo Pili. Le está quedando muy gracioso. y Mari nos ha enviado esta foto del mandala que está bordando. Hoy no estaba físicamente con nosotras, pero si virtualmente, haciendo la Kedada desde el camping.


I per acabar la kedada estiraments  i una miqueta de ioga a càrrec de la Clara i la Neus.!
Y para acabar la kedada unos estiramientos y un poquito de yoga a cargo de Clara y Neus!

Fins a la setmana vinent!
¡Hasta la semana que viene!

1 comentari:

  1. Un post molt xulo Marisol, aixi las que no hem pogut venir ens sentim una mica mes aprop de vosaltres. Lo del ioga esta molt be a veure si al juliol que jo hi podre anar a las quedades de nou, la Neus ens fa tambe algun estirament que a mi m´anira molt be. Merci guapas.

    ResponElimina