diumenge, 17 d’abril del 2016

Sabadell, Barcelona, 17 d'abril de 2016

Avui ha fet un dia fantàstic! A Sabadell, com a moltes ciutats d'arreu, s'ha celebrat el dia de la dansa. I les liantes, com cada diumenge, ens hem trobat per teixir i passar una bona estona.
Avui hi erem la Isabel, la Paquita, la Pili, la Rosie, la Marisol, la Neus i la Carina.
La Isabel ens ha explicat que el proper dissabte es casa la seva filla, i s'emocionava quan explicava com és el vestit que portarà. Estem desitjant veure les fotos del casament. Segur que estaran tots molt guapos.
El fill de la Paquita també es casa ben aviat, i ella li està fent una lligacama a la núvia amb puntes de coixí. 
Diumenge vinent hi ha una trobada de puntaires a Ripollet i com no pot ser d'altra manera, la Isabel i la Paquita hi aniran. En saben un munt!!

La Marisol i la Rosie també tenen celebracions de comunions i casaments propers, i clar, hem pogut comentar el vestuari, amb quines sabates ho conjuntaran, el xal que es podran posar... (faltaria més, en tenim per triar i remenar!!).


La Marisol, mentrestant, anava cosint a mà un folro negre...... per a què serà? La Neus continua teixint el seu xal.  La Isabel i la Paquita també estan teixint un xal, i la Pili ha decidit fer un jersei sense mànigues amb un material nou, que sembla paper, però no, és molt suau.


Sense deixar de teixir hem anat parlant de les nostres coses, i de les nostres mascotes!! Ens les estimem tant!! Hem comentat els menjars que els hi agraden, les moneries que fan, com ens pugen a la falda (això els menuts), i la companyia que ens fan.
La Mari Carme no ha vingut però ens ensenya com continua teixint i aprofitant el sol que fa al camping on passa els caps de setmana.
La Rosie i la Carina no han portat cap labor perquè han marxat després d'esmorzar. Les celebracions familiars manen....
L'Esther no ha pogut venir perquè ha celebrat amb la família el seu trentè aniversari. Des d'aquí li desitgem PER MOLTS ANYS!!
També aprofitem per enviar molts records a la Tina, la filla de la Paquita. Esperem poder-la veure ben aviat un diumenge, recuperada de la intervenció que ha patit.
I a la Caterina, molts ànims i records.

Ens veiem el proper diumenge!!


3 comentaris:

  1. M´encatna la redaccio del texte d´aquet post. Felicitats.
    Un pto a totes, la propera us acompanyo, estic encantada de poder estar amb vosaltres un diumenge.

    ResponElimina