dimarts, 26 d’abril del 2016

kedada de St. Jordi , Sabadell 24 d'Abril de 2016
Avui  ens hem trobat a la terrassa del bar el Llit a Sabadell. Feia un dia magnífic, un sol molt agradable i una lleugera brisa. S'hi estava de meravella.

Ens hem trobat la Mari, que està fent un seguit de papallones amb fils de colors...per a què seran?... La resposta d’aquí a uns dies!Des de Terrassa han vingut la Neus, la Sònia amb la seva filla Clara i la Sílvia. Cada una d’elles amb la seva labor. 
La Clara ha estat preparant uns trucs de màgia amb les cartes, la nostra petita lianta és una “crak”.
Per a fer-ho ha necessitat unes monedes. Oh! Sorpresa, el moneder de la Sònia el va fer amb un kit de “Fem de Talls”, grup del que forma part la Neus. Quines casualitats!
Aquí podeu veure el xal que està acabant la Neus ( i te mèrit, perquè n’està fent dos a l’hora)...

I el que fa la Sònia, amb una llana de Katia que te uns colors ben primaverals.La Sílvia està acabant la seva armilla en llana negra amb lluentons. Li està quedant preciosa. Molt adient per a vestir de festa.També han vingut l’Anna, que està acabant una armilla groga amb una troca “One pound”. I la Pili, que està fent un jersey amb una llana que sembla de paper. Totes dues lluiran molt!

Com sempre hem parlat de tot i de res, d’alimentació saludable, de les històries de la setmana, i, sobre tot, dels llibres que  hem..., ens han..., ens hem...regalat.
Tots aquests...

 I aquest, un llibretèxtil : "No tots els monstres són dolents" de Nus Creacions, que li va regalar una "supertieta" a un "supernebot" encantador. 

 I, de roses també n'hem rebut, les del jardí de l'Eli, que estan esponeroses...

 i la de la Carina, que ens encanta...

Com veieu n'hi ha per tots els gustos.

La Mari i la Marisol s'han adonat que estaven teixint les mateixes peces que a la primera kedada que van coincidir, unes papallones i una bossa de platja....i ja fa quatre anys. Com passa el temps...quantes vivències i quantes amistats d’ençà fins ara, i les que encara farem....
Fins la setmana vinent!

_____________________________________________________

Hoy  nos hemos encontrado en la terraza del bar el Llit de Sabadell. Hacía un día magnífico, un sol muy agradable y una ligera brisa. Se estaba de maravilla.

Nos hemos encontrado Mari, que está haciendo un montón de mariposas con hilos de colores...¿para que serán?... La respuesta dentro de unos días!Desde Terrassa han venido Neus, Sònia con su hija Clara i Sílvia. Cada una de ellas con su labor. 
Clara ha estado preparando unos trucos de magia con las cartas, nuestra pequeña lianta es una “crak”.
Para hacerlo ha necesitado unas monedas. ¡Oh! Sorpresa, el monedero de Sònia corresponde a un kit de “Fem de Talls”, grupo al que pertenece Neus. ¡Que casualidad!Aquí podeis ver el xal que está acabando Neus ( y tiene mérito, porqué está haciendo dos a la vez)...
Y el que está haciendo Sònia, con una lana de Katia que tiene unos colores muy primaverales.Sílvia está acabando su chaleco en lana negra con lentejuelas. Le está quedando preciosa. Muy adecuada para vestir de fiesta.También han venido Anna, que está acabando un chaleco amarillo con una madeja “One pound”. Y Pili, que está hacieno un jersey con una lana que parece papel. ¡Ambas lucirán muchísimo!Como siempre hemos hablado de todo y de nada, de alimentación saludable, de les historias de la semana, y, sobre todo, de los libros que  hemos..., nos han..., nos hemos...regalado.
Todos estos... Y este, un librotextil : "No tots els monstres són dolents" de Nus Creacions, que le ha regalado una "supertía" a un "supersobrino" encantador. 


 También hemos recibido, las rosas del Jardin de Eli, que estan preciosas...

 y la de Carina, que nos encanta...

Como podeis ver, hay para todos los gustos.

La Mari i la Marisol se han dado cuenta que estaban tejiendo las mismas piezas que en la primera kedada que  coincidieron, unas mariposas i una bolsa de playa....i de eso ya hace cuatro años. Como pasa el tiempo...cuantas vivencias y amistades desde entonces hasta ahora y las que nos quedan....


Hasta la próxima semana!.

6 comentaris:

 1. Noies felicitats al trio que feu ara els post, ho esteu fent genial.
  Ptons a las tres, Neus, Carina i Marisol.

  ResponElimina
 2. Me ha gustado mucho, lo haceis genial.

  ResponElimina
 3. Noies m'ha agradat molt la crònica felicitats.

  ResponElimina
 4. Noies m'ha agradat molt la crònica, felicitats.

  ResponElimina
 5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina