diumenge, 13 de març del 2016

Sabadell, Barcelona, diumenge 13 de març del 2016

Sabadell, Barcelona, diumenge 13 de març del 2016Com cada Diumenge avui no hem faltat a la cita de la nostra matinal al Bar el Llit de Sabadell. Hem tingut absències que, com sempre, hem enyorat.  
Ara que ve el bon temps, el grup es fa una mica més petit, les sortides i els compromisos familiars, fan que el grup variï de mida cada diumenge. Avui érem 7 i totes hem portat projectes que estan força avançats.

Aquestes trobades reforcen l’esperit del nostre grup. Avui ha estat un dia dur, gent malalta pròxima, molt pròxima, han fet que parléssim de gestions amb metges i organismes públics, de medicina tradicional envers medicina alternativa, de l'alimentació i de la importància de sentir-te escoltat i atès quant ho necessites.

Això ha fet que valoréssim encara més l’existència del nostre grup, de que sovint tenim trobades amb molts somriures i rialles, però de tant en tant també tenim trobades on ens tenim les unes a les altres per fer-nos costat davant de situacions difícils on necessitem, només, que ens escoltin.

Entre conversa i conversa, totes seguim amb les labors que tenim a les mans i ja pensant en nous projectes.
La Silvia, que està enllestint el coixí #entwinedtrees de #alisonhoward , ja està pensant en un nou projecte que serà un jersey de primavera amb trenes i calats... a la Silvia, l’hi encanten!!!La Carina, avui seguia amb el seu Xal #PHI, però ja te el cap un nou projecte i aquesta vegada serà un jersei de màniga curta. Ahir va dedicar una bona estona a triar-lo, a la pàgina que a totes ens encanta RAVELRY, també ha trobat un xal preciós amb calats i llisos, que té claríssim que també el voldrà fer un cop tingui escollides les matèries.  


Per al jersei d’estiu tenia unes madeixes de cotó a casa d’un color  blau  molt bonic però li faltaven metres per poder completar-ho, així  que ha passat per la botiga de llanes i ha trobat un blau una mica mes intens que hi combina fantàsticament , així doncs farà una versió del model amb alguna franja d’aquest nou color.
La Rosie, avança amb el seu projecte de jaqueta de punt, ja ha començat el segon davanter i tot i que ja li fa il·lusió començar la màniga, és un repte per a ella. Tal i com podeu veure a la foto, també te a la part inferior un dibuix jacquard pèro a la zona de l'avantbraç hi ha una combinació de 5 colors diferents i això complica la feina. Estem segures de que l’hi sortirà xulissima!


La Marisol, segueix amb el seu projecte sorpresa on encara l’hi queda una estona de feina, ha de completar el model amb peces de tèxtil i ho ha d’acabar de rumiar, aviat veure’m com queda. L’Anna i la Neus, també segueixen amb els seus projectes, que cada dia avancen més, i aviat els podrem veure enllestits i posats.

A la Carina l'hi encanta navegar per Pinterest, i ho troba com una font d'inspiració. Sovint fa cosetes molt xules. Avui li ha portat un detallet a la Caterina que feia dies que no venia a les trobades, una bonica bosseta per posar-hi monedes o didals o...  això ja dependrà de la receptora que l’ha rebut molt emocionada.
Les liantes no només teixim amb fils, també teixim somriures i abraçades.  
Hem tingut una estona, per recordar histories d’infantesa, de pel·lícules antigues i d’anècdotes familiars, fins que ha arribat l’hora de marxar cap a casa i hem deixat a la Marisol, esperant que la seva família la passes a recollir. Avui tenien dinar de celebració; el seu fill petit Arnau fà 20 anys i avui li tocava a ell escollir restaurant. Sort que s’ha quedat la Marisol, perquè ha fet de recollidora d’objectes oblidats... Tisores, bosses i alguna altra cosa, que havien quedat a la taula. Gràcies Marisol!

______________________________________________________Como cada Domingo hoy no hemos faltado a la cita de nuestra matinal en el Bar el Llit de Sabadell. Han habido ausencias que, como siempre, hemos echado de menos.

Ahora que viene el buen tiempo, el grupo se hace un poco más pequeño, las salidas y los compromisos familiares, hacen que el grupo varíe de tamaño cada domingo. Hoy éramos 7 y todas hemos llevado proyectos que están bastante avanzados.

Estos encuentros refuerzan el espíritu de nuestro grupo. Hoy ha sido un día duro, gente enferma cercana, muy cercana, han hecho que habláramos de gestiones con médicos y organismos públicos, de medicina tradicional y de medicina alternativa, de la alimentación y de la importancia de sentirse escuchado y atendido cuando lo necesitas.

Esto ha hecho que valoráramos aún más la existencia de nuestro grupo, de que a menudo tenemos encuentros con muchas sonrisas y risas, pero de vez en cuando también tenemos encuentros donde nos tenemos unas a otras para darnos apoyo ante situaciones difíciles donde necesitamos, sólo, que nos escuchen.

Entre conversación y conversación, todas seguimos con las labores que tenemos en las manos y ya pensando en nuevos proyectos.

Silvia, que está terminando la almohada #entwinedtrees de #alisonhoward, ya está pensando en un nuevo proyecto que será un jersey de primavera con trenzas y calados ... a Silvia, le encantan !!!Carina , hoy seguía con su Chal #PHI , pero ya tiene la cabeza un nuevo proyecto y esta vez será un jersey de manga corta. Ayer dedicó un buen rato a elegirlo en la página que a todas nos encanta Ravelry , también ha encontrado un chal precioso con calados y lisos, que tiene clarísimo que también lo querrá hacer, una vez tenga escogidas las materias.   Para el jersey de verano tenía unas madejas de algodón en casa de un color azul muy bonito pero le faltaban metros para poder completarlo, así que ha pasado por la tienda de lanas y ha encontrado un azul un poco más intenso que combina fantásticamente, así pues hará una versión del modelo con alguna franja de este nuevo color.

Rosie , avanza con su proyecto de chaqueta de punto, ya ha comenzado el segundo delantero y aunque ya le hace ilusión empezar la manga, es un reto para ella. Tal y como se puede ver en la foto, también tiene en su parte inferior un dibujo Jacquard, pero en la zona del antebrazo hay una combinación de 5 colores diferentes y esto complica el trabajo. Estamos seguras de que le saldrá muy bonito!!

Marisol, sigue con su proyecto sorpresa donde todavía le queda un poco de trabajo, debe completar el modelo con piezas de tejido y todavía debe valorar como lo acaba, pronto veremos cómo queda. Anna y Neus, también siguen con sus proyectos , que cada día avanzan más , y pronto los podremos ver terminados y estrenados.

A Carina le encanta navegar por Pinterest porque encuentra una gran fuente de inspiración. A menudo hace cositas muy chulas. Hoy le ha traído un detallito a Caterina que hacía días que no venía a las quedadas , una bonita bolsita para poner monedas o dedales o ... eso ya dependerá de ella que lo ha recibido muy emocionada .
Las liantas no sólo tejemos con hilos, también tejemos sonrisas y abrazos.

Hemos recordado historias de la niñez, de películas antiguas y de anécdotas familiares , hasta que ha llegado la hora de irse a casa, la última en irse ha sido Marisol , esperando a que su familia la pasara a recoger.
Hoy tenían comida de celebración, su hijo pequeño Arnau cumple 20 años y hoy le tocaba a él elegir restaurante. Menos mal que se ha quedado Marisol, porque ha hecho de recogedora de objetos olvidados ... Tijeras , bolsas y alguna otra cosa, que habían quedado en la mesa. Gracias Marisol!!!3 comentaris:

 1. Que bonito, me ha encantado como lo has redactado Neus, felicidades.

  ResponElimina
 2. Una trobda molt especial i emotiva. Un petó a totes.
  Carina

  ResponElimina
 3. Os he echado de menos, chicas. Una crónica muy chula.

  Pili

  ResponElimina