diumenge, 20 de març del 2016

Sabadell, Barcelona, diumenge 20 de març del 2016. Primera kedada primaveral

Primera kedada liantera de la primavera. Avui hem tingut de tot… núvols, pluja, sol…
Hem estat poquetes, alguns compromisos familiars i algunes malalties han fet que avui, algunes de les “liantes” habituals no ens hagin pogut acompanyar.  Molts records i els nostres millors desitjos pels malaltons (-es).
La Sònia ens ha portat una de les seves últimes creacions, una bossa feta amb la tècnica de patchwork . Per fora...

i per dins...No us sembla preciosa? Jo la trobo espectacular.

A més ha portat el treball que està fent ara: un preciós camí de taula en roba texana i brodat japonès anomenat Sashiko.
Mireu com treballa l’artista
I com queda

La Caterina vol fer el xal PHI i la Carina, que l’està acabant , li donava instruccions

Segur que els queden molt bé.La Sílvia està teixint una armilla d’estiu amb un patró molt divertit fet amb dues peces.

Amb aquesta llana que “no pica”
Ben aviat li veurem posat….

I la Marisol segueix teixint el jersey amb el dibuix de l’arbre que algunes de les liantes han usat per fer els coixins que us ensenyàvem en la crònica anterior.Com sempre hem parlat de tot i de res, de l’actualitat i de les creences antigues de la gent, de salut i de menjars, de les anècdotes viscudes durant la setmana i dels projectes per a la següent. Això és un “no parar”. Com sempre hem rigut molt i hem passat una molt bona estona.
Us be de gust compartir estones i projectes amb nosaltres? Ja sabeu que ens trobem els diumenges al matí a la cafeteria “el LLit” de Sabadell. Us hi esperem.
Fins a la setmana vinent!

 

Primera kedada liantera de la primavera. Hoy hemos tenido de todo… nubes, lluvia, sol…
Hoy nos hemos encontrado poquitas, algunos compromisos familiares y algunas cuestiones de salud han hecho que hoy, algunas de les “liantes” habituales no nos hayan podido acompañar. Saludos cordiales  y nuestros mejores deseos de pronto restablecimiento para los malitos (-as).

Sonia nos ha traído una de sus  últimas creaciones, un neceser/costurero hecho con la técnica de patchwork .
 Por fuera...

 y por dentro...
¿No os parece precioso? Yo lo encuentro espectacular.

Además nos ha traído el trabajo que está  haciendo ahora: un precio camino de mesa hecho en ropa tejana con un bordado  japonés llamado Sashiko.
Mirad como trabaja la artista…
I como está quedando


Caterina quiere  hacer el chal PHI y Carina, que ya lo está acabando, le daba instruccionesSeguro que les queden muy bien.

Silvia está tejiendo un chaleco de verano con un patrón muy divertido, hecho en dos piezas.

 

Y con esta lana que “no pica” 


Muy pronto se lo veremos puesto….

Y  Marisol sigue tejiendo el jersey con el dibujo del árbol que algunas liantas han usado para hacer los cojines que os enseñábamos en la crónica anterior.


Como siempre hemos hablado de todo y de nada, de la actualidad y de las creencies antíguas de la gente, de salud y de recetas, de las anécdotas vividas durante la semana y de los proyectos pera la siguiente.  Esto es un “no parar”. Como siempre nos hemos reído mucho y hemos pasado un muy buen rato.
¿Os apetece compartir ratitos y proyectos con nosotras? Ya sabeis que nos encontramos  los domingos por la  mañana en la cafetería “el LLit” de Sabadell. Os esperamos.

Hasta la semana que viene…

1 comentari: